Köpvillkor

1.Köp
Vid beställning träffas avtal om köp först när Annes Målarkonst bekräftat beställningen genom en orderbekräftelse. Om leveranstid ändras i beställningen kommer kunden att meddelas om detta snarast möjligt. Du har alltid rätt att häva köpet utan kostnad fram till att varan är skickad.

2. Priser

Försäljning av egen konst är momsbefriad.

3. Leverans och Frakt

Alla beställningar skickas som försäkrad, spårbar försändelse genom Postnord normalt senast tio dagar efter att orderbekräftelse skickats. Alla leveranser inom Sverige är inkluderade i produktens pris.
Tull och andra avgifter kan tillkomma.

Verket kan hämtas på galleriet, men då ska betalning vara gjord i förväg.

4. Betalningsalternativ/betalningsvillkor

Klarna
Genom Klarna kan välja betalsätt:
Inom Sverige kortbetalning (Visa/Mastercard), internetbanksbetalning, fakturabetalning och delbetalning.
Inom Norden kortbetalning (Visa/Mastercard).
I övriga världen är det Paypal som fungerar bäst eftersom betalningsrutinen bara finns på svenska,

Paypal
Efter beställning slussas du till Paypal för betalning. Om du inte har Paypal-konto kan du betala med kort genm att klicka på ”Betala med kort”.

5. Skadade varor

När du får dina varor är det viktigt att du kontrollerar din beställning direkt.  Har du mottagit en felaktig eller skadad vara, kontakta oss så snart som möjligt via e-post till shop@annesgalleri.com

6. Ångerrätt och öppet köp

Privatkunder har enligt distansavtalslagen rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot varan. Återsänd vara måste vara oanvänd och i sin originalförpackning. Vid utnyttjande av ångerrätt står kunden för returfrakten.

7. Reklamationer

Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt ber vi dig kontakta oss via e-post för vidare instruktioner. Meddela oss helst via e-post till shop@annesgalleri.com innan du skickar något. Lägg med fakturan/kvittot så vi kan identifiera returen. Kom ihåg att du ansvarar för frakten till oss.

Vid en eventuell tvist följer vi alltid ARN:s rekommendationer (Sweden only)

8. Återbetalningar

Återbetalning sker via PayPal, banktransfer eller kreditkort. Summan återbetalas alltid till samma konto som använts vid köpet och snarast möjligt från det att vi har mottagit och godkänt returen.

9. Skydd av personuppgifter

I samband med registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet endast i syfte för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice (shop@annesgalleri.com ). Vi försäkrar även att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

10. Ej uthämtat paket

Om ditt paket anländer till ett utlämningsställe skickas en avisering via e-post eller sms till dig. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer, den adress och den e-postadress du angivit är korrekta.
Om du inte hämtar ut ditt paket så debiteras du en administrativ avgift på 250 kr.

11. Force Majeur

I händelse av krig, naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut och jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses, och påverkar ingångna avtal samt utfästelser från vår sida, som gör att vi ej kan hålla nämnda avtal/utfästelse, skall utgöra grund till att vi befrias från våra förpliktelser att fullgöra nämnda avtal.

Nedan följer länkar till Konsumentverket och ARN där du kan läsa mer detaljerat om konsumentköplagen och distansavtalslagen mm.
http://www.konsumentverket.se/
http://www.arn.se/

12. Kontaktinformation

Företagets namn är Annes Målarkonst och har organisationsnummer 531114-1781.
Vår adress är:
Fagerstagatan 15
653 49 Karlstad
Sverige
Vi kan nås via mejl olle@annesgalleri.com, eller telefon +46 70 547 18 95.